Tävling. I Rio. Spännande

Nu har jag och Jens varit i Ipanema och betalat våran paragliding ut med Rio, 300 reais ~1100 kronor så hoppas det är värt det och att det filmas eller eller i alla fall tas någon form av kort, för det vill man ju gärna ha med sig i bakfickan.. Och helst vill man inte krascha heller... ;)
.
.
.
.
.
Tävlingen, ska vara på CRF klockan 3 (lokal tid) om ca 4 timmar, och därifrån åka till någonstans, vet ej vilken del eller vad tävlingen heter. Enda vi vet är "Det löser sig", enligt brassarna. Så, ja.. Spännande?
Men vi ska tävla på Söndag, men upp idag och bo på ett av Café's föräldrars hotell, så det blir gratis hotell, och servicen på en vanlig hamburgerbar är ju bra här, så kan bara vara underbar service på hotellet, jag har förhoppningar!!
.
.
.
Nervös är jag ju, men det är bara en liten tävling men får hoppas att man uppfattar ens namn eller liknande då de lär ju inte snacka engelska direkt, men Humberto och Café kan engelska så får förlita oss på dem :).
.
.
Blir mer skrivet på söndag kväll/natt, såå.. håll tummarna!
.
.
Emil ska vara hemma och läsa och beacha och dricka kaffe i solen, hoppas han inte saknar oss för mycket, men det är nog ingen fara, han kommer nog hejja innerst inne, fastän han inte kommer erkänna det.
.
.
/Zige

Kommentarer
Postat av: Sandra

Det är underbart komiskt hur du avslöjar vad ni ska hitta på för era 300 reais medan Jens kallar det för 'hemligt äventyr' ;D

2012-03-10 @ 16:27:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0