Bra träning idag

En jävla situps och armhävningar till o börja med , inga tekniker, bara direkt till sparringen på 3 minuter vardera.
.
.
.
Första bytet va mot tunga Fillipong och det var inte direkt jättelätt, men vad fasen .. Alltid kul att mixtra lite.
.
.
Andra var mot ett vitbälte och körde lugnt men bestämt, var väl lite brassestil... Han är vitbälte, ska inte tro att han är bättre än mig... Så jag drog ut han  på armlås.
.
.
.
Efter den en gammal blåbältare, men hade ingen ork kvar så blev att ta det lite tugnt, satt fast i sidecontrol hela bytet, jag gjorde ett försök mot triangel/armlås, men han tryckte ner mig.
.
.
Vilade efter den och sedan ...
.
.
.
Luis, en schysst kille som är i min strlk, blev nästa byte. Stark positionssäker kille med bra förklaringar om det mesta. Körde rätt mot han nu tyckte jag, gled isär armlås och hade lite chansningar men han tog sig ur dem...
.
.
.
näst sista bytet,, mannen, myten, legenden.. Alexandre Café. Har alltid velat köra mot honom då han är en av världens bästa BJJutövare. Så såg ni länken så behöver jag inte säga mer än att jag fick storstryk och han tog inte ens i :D.
.
.
.
Sista mot bicofhhef.. Vetifasen hur han stavas. Bicoghino? Aja.. Svartbälte och tränare. Tog mig ur 2 armlås så märkte att han blev lite frustrerad och satte till slut en rejäl strypning.
.
.
.
Sedan lade jag av!!!
.
.
Om ni undrar över punkterna så är det för att göra större radbrytning, vet ej varför den inte tar alla enter, men detta funkar bra!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0