Bästa träningen idag

Kom till träningen straxt efter halv7 och började värma upp med lite hopp och skutt.
Medan vi blev varma kliver humberto in i lokalen och blir glad av att se oss, lite orolig för Emil är han då hans nacke är konstig. :( Men jag har piller och allt så det borde inte vara någon fara för han :D.
.
.
.
Första minutrarna blev det spiderguard och triangel och armlås och ett svep.. Hyfsat bra grejer det asså..
.
.
Första bytet blev mot blåbältet The Rock (Han är väldans lik The Rock) och kände att jag hade full kontroll över honom så lät han frusta och flåsa medan han försökte grej på grej , armlås, strypningar och blandat, men jag flyttade, escapade och var allmänt ättrig :)
.
.
Andra var mot bob Zapp, den stora killen. Första bytet förra veckan var jag undergiven för att se vad han gjorde, hur han reagerade och så allt sådant. Så idag började han likadant märkte jag, men körde helt annorlunda och han blev nog chockad när det första som händer var att jag tog side, han drog halvguard men jag tog mig ur och lirkade och mount till armlås, han drog sig ur, jag hängde med, och fick tillslut mitt armlås...
.
Jag ville testa han stånde, så jag ställde mig och drog i han, han följde med.. Jag gjorde ko-uchi, han blockerade och följde upp med o-uchi och backade undan... ryckte i han och han gick in då snurrade jag till och fick en bra drop seoinage. Känndes kanon!
.
..
.
Sista bytet mot en svartbältare, kan nog inte skriva mer om det förutom; jag gjorde mitt bästa i alla fall... hehehe.
Men jag tog mig ur ett armlås i alla fall.. Så lite nöjd är jag ändå!
.
.
.
Nu väntar vi på att alla ska bli hungriga så man kan få i sig något gottigt :)
/Zige


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0