Sista träningen på Flamenco Jiu-jitsu :(

Idag var det sista träningen på Fla Jiu-jiutsu, hade räknat med många kändisar, men det var inte alls som jag hoppades på.
Humberto var iväg, Joe var iväg, Luiz vetifasen vart han var, Café var frånvarande..
Men de som var där var hur eller hur roliga! Wilson, Junior Cjj, Machine, Bicoghino, Xande, Felipe, och övriga!
.
.
Började med strypningsteknik som övergick i stryp/armlås och lite annat. Så det var nya och bra övningar.
Efter det 3 minuters sparring ggr flera.
Första mot lilabälte, han är var både större och starkare än mig så ingen chans där, men kunde ändå jövlas lite och vara ättrig.
.
Andra mot Wilson, ett brunbälte som var jäla skoj. Han vet att han är bättre så han hade inget att bevisa så vi körde "slowmo"sparring så han visade en del tricks och knep.. knagglig engelska men teckenspråk och Jitsuspråk funkar alltid :D .. samt en massa "do" och "don't"
.
Bicoghino.. liten kille men fan vad bra. Väger väl 10 kg mindre än mig men han leker med mig. Satte ett hårt armlås dock..
.
Xande, piloten var nästa byte. han har kört i 2 veckor och körde på bra! Han fick in ett armlås och direkt efter tog jag in en strypning!
.
Wilson igen efter det, sedan lade jag av.
.
.
Jag och piloten
Bicoghino (Undrar om min stavning är olika varje gång..)
Jag väntar på sparringpartner
Gruppbild1
Gruppbild2

Min hämnd mot Jens

Som ni kanske läst på Emil's och Jens blogg så väckte han mig genom att spruta vatten på mig från munnen.
Så idag fick jag in min lilla hämnd när han låg och sov på stranden.
- SPLOOSH
.
.
.
Andra strandbilder:
Jens och Emil busar
.
Jag och Jens
Going for Le swim
har just blivit nedkastad i sanden..
Chillaxin sista dagarna på stranden och mår som en boss :)
/Zige

Rio by air!!

Idag skulle vi upp tidigt, vilket var lagom roligt då man sover som en kratta, men denna natten sov man på soffan i tro att det skulle vara bättre, och se på fan. det var bättre... Det jag nu funderar på är om brassekvinnorna skickar iväg männen till sängen så att de får soffan för sig själv? *Random blick i huvudet och småfnissar för mig själv* :D.
.
.
Varför upp tidigt då? Jo det var FLYGTUREN runt Rio, våran nyfunne vän Xander Pope utbildar sig till pilot och behöver flygtimmar så hey what the fuck. klart man ställer upp
Xande fixar och trixar med planet
.
Tvungen testa att ta kort på ett plan vars propeller var i full gång. Lyckades rätt bra med stillbilden :)
.
Gullig maskot :D
.
Emil och Jens ser fram emot resan!
,
jag fick åka shotgun i planet och Xande berättade om alla spakar, displayer och radion. Var faktsikt spännande
.
Lite synd att det var så molnigt då Jesusstatyn inte syntes sådär jättebra..
.
En tillhåll for tha pirrates.. .Arrr
.
Fin utsikt
.
--||--
.
Pão de Acucar
.
Praia de Ipanema (stranden i Ipanema)
.
Lägenheter över havet
.
utsikt
.
.
.
.
Otroligt vackert och spännande att se Rio från en annan vinkel.
Väl spenderade pengar!!
.
.
/Zige

S:t Patricks day

Well, Irlands dag.. Skulle ju vara kul att gå på Irländsk pub då...
.
Emil bjöd först och främst på Carretão och det var jättegott, som alltid. Så tog en massa kött och många glas öl och till slut en fruktsallad och caipirinha..  Och skulle på Shenanigans efteråt. Men När vi väl stod först i kön sade dörrvakten att det var stängt. klockan är då straxt i elva eller nåt. Halv 11 kanske? Det var för mycket folk därinne sade han så det gick inte att ta in fler, så det blev stängt istället.. yeay..
.
.
..
Så väl ute pratade vi med några andra folk som inte heller kom in och klagade.
.
.
Vi gick vidare mot "Banana Joe" eller nåt, och där var det också Irländsk kväll, men spelades amerikansk musik och de hade lagt karamellfärg i ölen för att den skulle bli grön.
Sååå, jag som inte tycker om öl blev väldigt illamående väl inne på puben så vi gick hem
.
.
Sorry Jens för förstörd kväll, men vi är kvar ett tag till. Hinner gå ut innan vi åker hem :).
.
.
Så bli en snabbdusch nu och ska sedan somna.
Hoppas jag somnar bättre inatt, har ett jävla problem med sängarna här, de är stenhårda och vääldigt osköna :(
/Zige

NU tror jag att folk kommer minnas mig på klubben

Rätt lugn dag på stranden och i övrigt idag.
Men så kom det jag väntat på. Träningen
.
.
.
Började rätt lugnt med en viss form av butterfly-guardsvep och sedan på sparring.
Fick köra mot en blåbältad rätt enformig kille som var snäppet tyngre än mig, med kanske 10 kilo.
.
Dåå kom det ingen hade räknat med men som alla kommer minnas mig för #1.
han satte Knee On Belly, dvs rätt enkelt - ett knä i magen. och just vid det tillfället så hade ALLA slutat köra så det var ju knäpptyst och så .. med hans tryck på min mage, så släppte jag en ganska högljudd fis! Alla började skratta och sade; big pressure on stomach? hahaha... Så det var dagens grej.
.
.
Sedan mot svartbältet "Handleden" som jag inte hade en chans emot. Han var överallt och ingenstans så några strypningar, några bicepslice och ett o annat armlås... Men jag gav mig inte, jag körde på med ett leende.
.
Sedan en blåbältad som jag var rätt jämn mot, men han satte en omo-plata och min bedrift där var väl min SUPERMAN-vändning ;). yeay mig.
..
..
..
Sedan sista bytet.. Café!
var bara 2 par uppe så vi började stående, Judo. Och jävlar i mig, jag fick in en taio-toshi (halvdan) så han lade sig ner, och en drop-seoinage så han var såå nära på att dra runt.
Självklart drog han ut mig, men han fulade lite med handledslås och ett och annat superkast så det damp till i mattan. 
Efter det bytet så sade folk till mig "bra kört, good fight" och Filipong började skratta och sade "excellent my friend!!! very good... hahahaaaa" och klappade om mig.
Emil sade även att det var nog det bästa jag kört EVAHR och det betyder rätt mycket då Emil följt mig hela min kampsportskarriär.
Så jag är jävligt nöjd över dagen och det känns att jag verkligen har utvecklats under bara denna korta tid!!
.
.
Jag och Humberto!
.
Jag och Café kastar varandra
.
Övertag, men ack så nöjd jag är :)

Min dag - Tisdag 13/3

Vakna, frukost, slappa, gick ner till stranden, drack caipirinha på stranden, blev full på stranden, somnade på stranden, brottade med Emil på stranden, förlorade brottningen mot Emil på stranden, gick från stranden, åt mat, slappade, tränade, vilket för övrigt gick skitbra då jag nästan bröt ut Fillipong! Snart hamburgare alá Emil, film sedan sova.
/Zige
.
.
.
Emils blogg
Jens blogg

Hangglide-videon

Videon

Min och Jens strandfight

ingång
misslyckat (kolla min fina min)
Skam den som ger sig
Greppning
Snaart
tar ryggen
Lyfter
Kast
Nedtagen
Fight fight fight
KIDNEY PUNCH!!!
POW!!!!!!!

Hanggliding..

Början, kliver upp på plattformen
.
Och där hoppar vi ut i avgrunden
.
Fin utsikt deluxe
.
--||--
.
Svårt att beskriva känslan!
.
.
Påväg inför landning
.
Landat
.
sammanfattning;
Det där språnget mot stupet för att sedan hoppa ut.. Känna vinden ta emot och bara flyta med.. svårslaget, härligt, tankfritt...
.
.
..
.
Vad nästa äventyr blir... det återstår att se ;)
/Zige

Tävlingshistorien!

Ja, nu ska vi se.... lika bra börja från början och sluta i slutet, eller vad säger ni?
Bra, då börjar vi....
.
.
.
Lördag, klockan 14.40 ~, sätter vi oss på jitsulokalen och väntar på det ska komma och säga; nu åker vi... men inte då.. Det står på parkeringen 30 meter bort och vinkar "kom hit", så vi gick dit, träffade Dude, han som fick min röda dräkt för 2 år sedan, men han minndes inte mig... Han släppte vi efter några meter.. så det var jag, jens, Lillrock och Han-som-aldrig-skrattar i en bil och i den andra var Storkillen.
.
.
Satte oss i en Cheva pickup och lade väskorna på flaket i hopp om att de inte föll ur.. Och så begav vi oss. Av vad vi trodde skulle bli en liten trevlig resa mot utkanten av Rio.... men ack ack ack..
.
.
.
Vi körde och körde och körde och fort gick det, säkert runt en 180 på 90/100väg och även på  krokig väg så körde han galet och däcken skrek och han slirade på kopplingen och hade sig. Ingen trevlig åktur..
Stannade till vid ett litet hus efter nån timme, 1½, som sålde kokosnötter så den större tränaren bjöd på varsin och det var gott och Jens blev fast :). Sedan frågade vi hur långt det var kvar.. det var "six minutes".. Yea right.. Ungefär 1 timme till så stannade vi till vid någons föräldrar och fick vatten och nypressad juice, sedan på väg igen.... Skulle detta aldrig ta slut/vad har vi gett oss in i?
.
En tid senare stannade vi till på en restaurang, and what do you know? kålbåtar loooves the chicken ;). så kyckling, ris, potatismos och någon sorts bönsås.. jag tog lite kyckling och potatismos, riset var inte så gott..
De blev lite förvånade över att Jens tog sig en öl till maten. De sade: Haha, you  got a competition tomorrow.
.
.
.
Bilfärd, bildfärd bilfärd... Länge och väl, och till slut, efter dryga 3 timmar, om inte mer så var vi framme vid Café's föräldrars hotell. Rätt fin på utsidan och fräscht med pool och fin restaurang och sådant, men rummen. Små trånga rum med en 10" tjock-tv och en fläkt med bara 2 lägen: AV och FY HELVETE VAD FORT DET GÅR, DET KOMMER VIBRERA SÖNDER OCH KRASCHA!
Sedan kom Lillrock och Han-Som-Aldrig-Skrattar och frågade om vi hade papper... men det hade vi inte, men de fixade papper i receptionen... Sedan efter ett tag kände vi en doft, som påminnde om marijuana, och vi går in i deras rum och där ligger de 2 och röker på.. jag sade till Jens då; vad fan??? De skrattar åt dig för att du tog en öl till maten, men att röka på, det är heeelt okej!?! så de fick ha sitt för sig själva...
.
De frågade innan om vi skulle med till stan och kika läget efter en halvtimme, då deras rus har lagt sig.. Men vi tackade nej till det och satte oss i restaurangen med en Guarana och slösnackade om livet och resan och allmäna djupligheter.
De andra stack till stan och vi gick och lade oss för att försöka få sömn. det var rätt kallt så fick ha på oss täcke.
.
.
.
Dagen efter vaknade vi runt halv 9 och åt frukost och begav oss, till tävlingen, trodde vi, men åkte bara nån kilometer för att plocka upp nån kille som också skulle tävla, sedan tillbaka till hotellet för att slappa vid poolen, klockan är då runt 11...
.
.
Runt 12 åkte vi och svaret på frågan; när är vi där? blev: om runt 20 minuter...
Ja visst... en timme om inte mer så var vi framme. en utomhuslokal med tak och läktarvägg, och under där fanns omklädningsrummen.
Så träffade Joe där med, ett lila bälte från USA, så WOHO en tolk och utan honom hade det gått åt skogen, totalt! Men vi väntade, och väntade och väntade och väntade, och värmde upp och värmde upp och värmde upp .. men det blev aldrig våran tur.... runt kvart i 3 var det Jens iaf. Han fick in ett kast och mount så han ledde med 6-0, sedan åkte på en triangel och förlorade, trots det fick han bronsmedalj, PARABÉNS =)
.
.
jag väntade nån timme extra och fick jätte ont i benen efter allt hoppande och, just det, det fanns ingen uppvärmningsmatta så var tvungen hoppa och sådant på golvet, och det var ju inte direkt det mysigaste.
Men min tur kom och jag hade gejmet i kasten men blev efter ett tag tagen i goljotin, som tog på käken och nacken, inget på halsen, så giljotin mot hals är laglig, inte annars, men var tungen att klappa av för min käke såg ut som " & " istället för normala " | " .. men gringo som man är har man ju inget att säga till om. Så bara inse att man åkte ur och väntade på 6 timmar på att bli illegalt utbryten.
.
.
Sedan skulle vi hem och Joe skjutsade oss till Santa Teresa där han bodde, och därifrån tog vi taxi, och den resan tog ungefär 3 timmar totalt, och mycket lugnare än 180 på ormvägar...
Smög in till Emil bara för att skrämma honom, men fick mitt flickfnitter och kunde inte hålla mig från skratt när vi smög så fint.
.
.
Åt mat på Eclipse och en drink på en strandkiosk.
Ska duscha snart och sedan somna djupt och imorgon är det mer äventyr!!
/Zige
Jens blogg
Emils blogg
Ja, nu ska vi se.... lika bra börja från början och sluta i slutet, eller vad säger ni?
Bra, då börjar vi....
.
.
.
Lördag, klockan 14.40 ~, sätter vi oss på jitsulokalen och väntar på det ska komma och säga; nu åker vi... men inte då.. Det står på parkeringen 30 meter bort och vinkar "kom hit", så vi gick dit, träffade Dude, han som fick min röda dräkt för 2 år sedan, men han minndes inte mig... Han släppte vi efter några meter.. så det var jag, jens, Lillrock och Han-som-aldrig-skrattar i en bil och i den andra var Storkillen.
.
.
Satte oss i en Cheva pickup och lade väskorna på flaket i hopp om att de inte föll ur.. Och så begav vi oss. Av vad vi trodde skulle bli en liten trevlig resa mot utkanten av Rio.... men ack ack ack..
.
.
.
Vi körde och körde och körde och fort gick det, säkert runt en 180 på 90/100väg och även på  krokig väg så körde han galet och däcken skrek och han slirade på kopplingen och hade sig. Ingen trevlig åktur..
Stannade till vid ett litet hus efter nån timme, 1½, som sålde kokosnötter så den större tränaren bjöd på varsin och det var gott och Jens blev fast :). Sedan frågade vi hur långt det var kvar.. det var "six minutes".. Yea right.. Ungefär 1 timme till så stannade vi till vid någons föräldrar och fick vatten och nypressad juice, sedan på väg igen.... Skulle detta aldrig ta slut/vad har vi gett oss in i?
.
En tid senare stannade vi till på en restaurang, and what do you know? kålbåtar loooves the chicken ;). så kyckling, ris, potatismos och någon sorts bönsås.. jag tog lite kyckling och potatismos, riset var inte så gott..
De blev lite förvånade över att Jens tog sig en öl till maten. De sade: Haha, you  got a competition tomorrow.
.
.
.
Bilfärd, bildfärd bilfärd... Länge och väl, och till slut, efter dryga 3 timmar, om inte mer så var vi framme vid Café's föräldrars hotell. Rätt fin på utsidan och fräscht med pool och fin restaurang och sådant, men rummen. Små trånga rum med en 10" tjock-tv och en fläkt med bara 2 lägen: AV och FY HELVETE VAD FORT DET GÅR, DET KOMMER VIBRERA SÖNDER OCH KRASCHA!
Sedan kom Lillrock och Han-Som-Aldrig-Skrattar och frågade om vi hade papper... men det hade vi inte, men de fixade papper i receptionen... Sedan efter ett tag kände vi en doft, som påminnde om marijuana, och vi går in i deras rum och där ligger de 2 och röker på.. jag sade till Jens då; vad fan??? De skrattar åt dig för att du tog en öl till maten, men att röka på, det är heeelt okej!?! så de fick ha sitt för sig själva...
.
De frågade innan om vi skulle med till stan och kika läget efter en halvtimme, då deras rus har lagt sig.. Men vi tackade nej till det och satte oss i restaurangen med en Guarana och slösnackade om livet och resan och allmäna djupligheter.
De andra stack till stan och vi gick och lade oss för att försöka få sömn. det var rätt kallt så fick ha på oss täcke.
.
.
.
Dagen efter vaknade vi runt halv 9 och åt frukost och begav oss, till tävlingen, trodde vi, men åkte bara nån kilometer för att plocka upp nån kille som också skulle tävla, sedan tillbaka till hotellet för att slappa vid poolen, klockan är då runt 11...
.
.
Runt 12 åkte vi och svaret på frågan; när är vi där? blev: om runt 20 minuter...
Ja visst... en timme om inte mer så var vi framme. en utomhuslokal med tak och läktarvägg, och under där fanns omklädningsrummen.
Så träffade Joe där med, ett lila bälte från USA, så WOHO en tolk och utan honom hade det gått åt skogen, totalt! Men vi väntade, och väntade och väntade och väntade, och värmde upp och värmde upp och värmde upp .. men det blev aldrig våran tur.... runt kvart i 3 var det Jens iaf. Han fick in ett kast och mount så han ledde med 6-0, sedan åkte på en triangel och förlorade, trots det fick han bronsmedalj, PARABÉNS =)
.
.
jag väntade nån timme extra och fick jätte ont i benen efter allt hoppande och, just det, det fanns ingen uppvärmningsmatta så var tvungen hoppa och sådant på golvet, och det var ju inte direkt det mysigaste.
Men min tur kom och jag hade gejmet i kasten men blev efter ett tag tagen i goljotin, som tog på käken och nacken, inget på halsen, så giljotin mot hals är laglig, inte annars, men var tungen att klappa av för min käke såg ut som " & " istället för normala " | " .. men gringo som man är har man ju inget att säga till om. Så bara inse att man åkte ur och väntade på 6 timmar på att bli illegalt utbryten.
.
.
Sedan skulle vi hem och Joe skjutsade oss till Santa Teresa där han bodde, och därifrån tog vi taxi, och den resan tog ungefär 3 timmar totalt, och mycket lugnare än 180 på ormvägar...
Smög in till Emil bara för att skrämma honom, men fick mitt flickfnitter och kunde inte hålla mig från skratt när vi smög så fint.
.
.
Åt mat på Eclipse och en drink på en strandkiosk.
Ska duscha snart och sedan somna djupt och imorgon är det mer äventyr!!
.
.
.
Summa sumarum:
Kunde lika gärna åkt upp på söndagen, allt det andra var bara brist på tid.
Tävlingen var superspännande med nya tekniker och folk som hälsade på en för man var Marcelo Yougi's elev.
Knarka går bra, men inte dricka öl innan en tävling...
Måste träna på escape ur giljotin, laglig eller inte.
/Zige
Jens blogg
Emils blogg

Tävling. I Rio. Spännande

Nu har jag och Jens varit i Ipanema och betalat våran paragliding ut med Rio, 300 reais ~1100 kronor så hoppas det är värt det och att det filmas eller eller i alla fall tas någon form av kort, för det vill man ju gärna ha med sig i bakfickan.. Och helst vill man inte krascha heller... ;)
.
.
.
.
.
Tävlingen, ska vara på CRF klockan 3 (lokal tid) om ca 4 timmar, och därifrån åka till någonstans, vet ej vilken del eller vad tävlingen heter. Enda vi vet är "Det löser sig", enligt brassarna. Så, ja.. Spännande?
Men vi ska tävla på Söndag, men upp idag och bo på ett av Café's föräldrars hotell, så det blir gratis hotell, och servicen på en vanlig hamburgerbar är ju bra här, så kan bara vara underbar service på hotellet, jag har förhoppningar!!
.
.
.
Nervös är jag ju, men det är bara en liten tävling men får hoppas att man uppfattar ens namn eller liknande då de lär ju inte snacka engelska direkt, men Humberto och Café kan engelska så får förlita oss på dem :).
.
.
Blir mer skrivet på söndag kväll/natt, såå.. håll tummarna!
.
.
Emil ska vara hemma och läsa och beacha och dricka kaffe i solen, hoppas han inte saknar oss för mycket, men det är nog ingen fara, han kommer nog hejja innerst inne, fastän han inte kommer erkänna det.
.
.
/Zige

Träningsbilder

Ska tävla på söndag och med min otur valde jag att inte träna idag då jag säkert skulle skada mig...
Så var fotograf istället
Jens
Emil
Den bilden blev jag rätt nöjd över.
/Zige

Nyklippt och nyrakad


Något man helst inte velat se

Idag när vi gick hem från matstället så pratade vi och skojade, hörde då ett rejält däcktjut från en buss som tvärnitade!!! Kollade fort som fan ditåt och såg då något mörkt under högra främre däcket och som sedan blev helt överkörd. Det mörka började då krypa och då insåg jag att EN MAN hade blitt överkörd av en buss här..
Massa folk kollade ditåt och när vi kom till den vinkeln att vi såg den sidan det hände på så stod mannen upp och massa folk runtomkring honom.. det var en otäck syn, men tur att han bara blev lite omtultad. eller ja. tur i oturen? Han blev säkert tagen till sjukhus eller nåt, hoppas jag..

Det var lite rysligt att se..
..
..
.
.
.
.
Träningen gick bra, Luis berömde mig som fan och sade att jag blitt väldigt mycket bättre och så har jag blivit erbjuden att tävla i en tävling här i Rio :D
/Zige

Bara strandbilder


Bra träning idag

En jävla situps och armhävningar till o börja med , inga tekniker, bara direkt till sparringen på 3 minuter vardera.
.
.
.
Första bytet va mot tunga Fillipong och det var inte direkt jättelätt, men vad fasen .. Alltid kul att mixtra lite.
.
.
Andra var mot ett vitbälte och körde lugnt men bestämt, var väl lite brassestil... Han är vitbälte, ska inte tro att han är bättre än mig... Så jag drog ut han  på armlås.
.
.
.
Efter den en gammal blåbältare, men hade ingen ork kvar så blev att ta det lite tugnt, satt fast i sidecontrol hela bytet, jag gjorde ett försök mot triangel/armlås, men han tryckte ner mig.
.
.
Vilade efter den och sedan ...
.
.
.
Luis, en schysst kille som är i min strlk, blev nästa byte. Stark positionssäker kille med bra förklaringar om det mesta. Körde rätt mot han nu tyckte jag, gled isär armlås och hade lite chansningar men han tog sig ur dem...
.
.
.
näst sista bytet,, mannen, myten, legenden.. Alexandre Café. Har alltid velat köra mot honom då han är en av världens bästa BJJutövare. Så såg ni länken så behöver jag inte säga mer än att jag fick storstryk och han tog inte ens i :D.
.
.
.
Sista mot bicofhhef.. Vetifasen hur han stavas. Bicoghino? Aja.. Svartbälte och tränare. Tog mig ur 2 armlås så märkte att han blev lite frustrerad och satte till slut en rejäl strypning.
.
.
.
Sedan lade jag av!!!
.
.
Om ni undrar över punkterna så är det för att göra större radbrytning, vet ej varför den inte tar alla enter, men detta funkar bra!!

Film mat och tvätt

Igårkväll kände  jag mig hungrig och filmsugen så jag kollade på Demolitionman och köpte en pizza.
Kanske inte ser så stor ut nu...
men jämför man med Jens huvud så...
.
.
.
.
Plus också att Emil har fått reda på hur tvättmaskinen fungerar, äntligen efter 2 veckors tid, så idag tvättar vi för första gången :D
Gammal maskin, men hoppas den funkar
/Zige

Bästa träningen idag

Kom till träningen straxt efter halv7 och började värma upp med lite hopp och skutt.
Medan vi blev varma kliver humberto in i lokalen och blir glad av att se oss, lite orolig för Emil är han då hans nacke är konstig. :( Men jag har piller och allt så det borde inte vara någon fara för han :D.
.
.
.
Första minutrarna blev det spiderguard och triangel och armlås och ett svep.. Hyfsat bra grejer det asså..
.
.
Första bytet blev mot blåbältet The Rock (Han är väldans lik The Rock) och kände att jag hade full kontroll över honom så lät han frusta och flåsa medan han försökte grej på grej , armlås, strypningar och blandat, men jag flyttade, escapade och var allmänt ättrig :)
.
.
Andra var mot bob Zapp, den stora killen. Första bytet förra veckan var jag undergiven för att se vad han gjorde, hur han reagerade och så allt sådant. Så idag började han likadant märkte jag, men körde helt annorlunda och han blev nog chockad när det första som händer var att jag tog side, han drog halvguard men jag tog mig ur och lirkade och mount till armlås, han drog sig ur, jag hängde med, och fick tillslut mitt armlås...
.
Jag ville testa han stånde, så jag ställde mig och drog i han, han följde med.. Jag gjorde ko-uchi, han blockerade och följde upp med o-uchi och backade undan... ryckte i han och han gick in då snurrade jag till och fick en bra drop seoinage. Känndes kanon!
.
..
.
Sista bytet mot en svartbältare, kan nog inte skriva mer om det förutom; jag gjorde mitt bästa i alla fall... hehehe.
Men jag tog mig ur ett armlås i alla fall.. Så lite nöjd är jag ändå!
.
.
.
Nu väntar vi på att alla ska bli hungriga så man kan få i sig något gottigt :)
/Zige


Strandbankmat

Ja nu kan man ju tro att det var ett ord det där, men iiinte då!
Det var tre olika,
.
.
.
Först; stranden, runt 5 timmar, slappade, tog en pirog, en Caipirinha, några dopp. Jens kastade sand på mig och det slutade med att jag rugbytacklade han ner i sanden. Aproligt.
.
.
.
Bank; var tvungen ta ut pengar på Citibank då Bradesco de Brasil inte ville ge mig några så en lång promenad och lite till så hittade vi banken och gick lätt och smidigt..
.
.
.
Maten då; påväg tillbaka igen så var jag tvungen äta något, och såg en KFC i bra riktning. Så det var ju bara att hugga in och beställa en fin kycklingburgare, och Jens fick en läskeblask med.
.
.
.
Emil skulle vara kvar på stranden medan vi gick men han var tidsoptimist och trodde vi var klara efter en timme, men tji fick han. Så han fick vänta en kvart :)
.
.
.
Bilder från stranden;
Jag går upp ur vattnet
Emil spejjar ut över vattnet
Emil och Jens spelar pingis eller liknande...
Jens kör valen
Wi, piece of candy

Nu jävlar

Ska myggbetten bort.. Jävla allergiskit.. men utlandskrämer brukar vara starkare och allt så.. hoppas på det bästa :P

UNO

Jens vaknade till slut i alla fall... Gick till ica o köpte frulle, sedan Hippiemarknaden, har hittat lite grejer jag ska köpa där innan vi åker hem så jag har lite shaijt klart i alla fall..

Sedan stranden lite, tror jag somnade, men minns inte.
Sedan på kvällen blev det en springtur medan Bästaste kocken Emil lagade oxfilé, kg-pris på 120:-.. Det  är inte helt fel. sedan körde vi UNO och de som förlorade fick dricka antal klunkar som de hade på handen, tror Emil var värst på 8 klunkar..
So it begins
Jens börjar bli pepp
Jag vann, de andra fick fick dricka!
Måndagkväll... Träning i alla fall!
/Zige

Regnig Söndag

Idag är det lite gråmulet, rätt skönt med sådant väder också då vi snittat 37-38 grader sedan vi kom hit för snart 2 veckor sedan.
Inte samma fina utsikt men innan, men
Inte så jäla mycket aktiviteter vid stranden
Tillomed strandkioskerna tänker "meeh, fuck this shit"
Strandtjejerna tänker "meeh, still works"
Emil drog sig ut på en promenad och Jens sover ännu
/Zige

Carretão med mera

Fredag.. Festkväll. Började på stranden med några öl och Varsin Caiphirina ... Tror nästan 6 timmar på stranden. Väl där kom vi fram till att vi ska käka på köttbuffén ikväll, så träningen blev ej av för det skulle bli så jävla sent med allt isf...

Och så hände den mest konstiga grej. En brasse kom fram med en smörkniv, sådan man gjorde i slöjden, så den var ju inte sandpapprad och stor som ett basebollträ och sade "Pengarna!!! eller så gräver jag ner detta strandlakan en meter ner i sanden *pekar på Jens lakan*" så vi var ju inte sena med att säga; gräv!
Jens kom tillbaka och, tro det eller ej, men han trodde inte på våran nära-döden-upplevelse.. Konstigt.
Sedan hem, mer dricka, dusch och sedan det vi alla längtat efter, kött!!
Fasen vad man åt och mätt och mer dricka och en fin efterrätt...
sedan skulle jag och Jens ut och dricka mer, men han somnade och jag var tvungen att mobba han lite innan han gick med på att gå ut.
Han köpte en caiphrinia-maker, som inte är crappy, hoppas vi :P .
Kom väl hem runt halv 1, i säng lite  över 1, vaknade 5 av att jag var varm och bajsnödig.. Såg att det lyste i vardagsrummet och såg Jens sitta där, av samma anledning..
satt en stund efter toabesöket och la mig sedan igen,
men så varmt så sov bara en timma till, så 7 upp igen och då var Emil vaken också.
Så nu chillar vi och väntar på att jens ska vakna
/Zige

Första passet med alla 3

Klockan tio över 6 hoppade vi in i en taxi för att bege oss till Clube De Regatte Do Flamenco, en resa som brukar ta runt 10 - 15 minuter, men denna gång tog det EN TIMMA, en jävla kö, säkert nåt som var avstängt eller liknande..
Första gången Emil träffar Humberto på 2 år, och det första Humberto får ur sig är; Hey Emil! Du är fet!
Aah stackars... Men glatt återseende.
Körde med en Sean Paul, eller Bob Zapp för han var stor och otymplig, blåbälte och runt 110kg säkert.. Jag ska kalla han Dunderklumpen hädanefter. Han använde sin vikt extremt men när man väl fick in sidecontrol så var han fast och kunde inte röra sig ur...
Sedan en svartbälte, så jag hade ju ingen chans men kul att köra med för han lärde en del och var tålmodig.
En kille fick blått bälte också så gatloppet var ett måste och sade "parabéns" (grattis) till honom och kände mig duktig på språket... :P
Sedan hem, Emil och Jens äter lite nu, jag känner mig inte hungrig, utan mer EMO.
Sova snart, se en film först kanske :)
/Zige

4 timmar strand

Inte mycket att skriva, blev lite berusad efter 1 öl och en stor Caipirinha..
Bilder däremot blev det..
Emil läser i solen
Jens gassar i solen
Strandräddningen
Utsikt praia de Copacabana
Y u take photo of me?
Smågossarna sover. naw sibubbsi..
Kanske det mest disturbing.. Anorektiker med sillispattar... Kan inte bli värre, tänkte vi..
Men JOdå.. hon var tvungen att böja sig framåt..
Får avsluta med nåt mindre störande..
/Zige

RSS 2.0